Open Position

Office manager

Share via:

Als Office Manager help je het succes van Cirrus verder uit te bouwen. Ben jij de spin in het web die een sleutelrol binnen onze organisatie gaat vervullen?

Wat jij als Office Manager bij Cirrus gaat doen gaat veel verder dan alleen het uitvoeren van administratieve werkzaamheden. Met een heel gevarieerd takenpakket ziet elke dag er weer anders uit: Je wordt onder andere verantwoordelijk voor de financiële kant van de administratie, urenregistratie en het verzorgen van de facturatie aan onze klanten. Verder zijn er regelmatig bijeenkomsten waarbij jij het agendabeheer op je neemt, en ben je onmisbaar als ondersteunende kracht voor collega’s. Ook pak je verschillende facilitaire werkzaamheden op, zoals het regelen van catering bij meetings of het bijhouden en inkopen van kantoorartikelen.

Ben jij proactief en leergierig, en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Dan horen we graag van je! We zoeken iemand die minimaal 24 uur beschikbaar is.

Wat ga je doen?

 • Je houdt toezicht op algemene kantoorwerkzaamheden.
 • Je biedt hoogwaardige en duurzame administratieve ondersteuning aan alle medewerkers.
 • Je voert administratieve werkzaamheden uit en en coördineert kantooradministratieve procedures.
 • Je beheert frontoffice-activiteiten en bestelt kantoorbenodigdheden.
 • Je coördineert vergaderingen, seminars, speciale projecten en bedrijfsevenementen.
 • Je ondersteunt de financiële controllers bij de facturatie.

Wie ben jij?

 • Je hebt een MBO / HBO werk- en denkniveau en beschikt over ervaring binnen een vergelijkbare functie.
 • Je hebt ervaring met Google Workspace.
 • Je bent bekend met CRM systemen en boekhoudpakketten. 
 • Je kunt je werk goed organiseren, zelfstandig uitvoeren en weet hoofd- en bijzaken te onderscheiden. 
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels. 

Over Cirrus Assessment

Wij zijn Cirrus Assessment, een softwarebedrijf dat 9 jaar bestaat en een succesvol examenplatform heeft ontwikkeld. Cirrus heeft passie voor onderwijs, persoonlijke ontwikkeling en de mogelijkheden die technologie geeft aan mensen en organisaties over de hele wereld. 

Met een gedreven team ontwikkelen en vermarkten we ons innovatieve examen platform. Hierbij besteden we enorm veel aandacht aan gebruiksgemak, kwaliteit, performance en veiligheid.

Onze veeleisende klanten uit zowel het hoger onderwijs (o.a. Nyenrode Business University, Radboud Universiteit, Examenadviesbureau) als het bedrijfsleven (o.a. General Electric, Chartered Accountants Ireland) zien wij als uitnodiging om onszelf te blijven vernieuwen.

We gaan een nieuwe fase in waarbij de organisatie verder wordt uitgebouwd. Een unieke kans om deel uit te maken van een groeiende en innovatieve EdTech organisatie!

Ons kantoor zit in hartje Utrecht, uitkijkend over de Oudegracht, op 5 minuten van Utrecht CS.

What’s in it for you?

Je wordt onderdeel van ons getalenteerde en internationaal georiënteerde Cirrus Assessment team met een aanzienlijk track record. Je gaat veel kunnen betekenen en veel leren. Als Cirrus zijn we gedreven, helpen elkaar, vieren onze resultaten en houden oog voor het leven buiten Cirrus.

Ben jij enthousiast geworden en wil jij een cruciale rol spelen bij het succes van Cirrus? Hou jij van vrijheid en durf jij verantwoordelijkheid te nemen?

Neem dan contact op met Diederik via ‘Apply now’ of bel +31 6 51 49 12 05!

Share via:
Location
Utrecht, NL
Work Week
24h+