Select Page
5 months ago
Netherlands, Utrecht
32-40 uur, Full-time

Wij groeien hard en zijn vol in beweging! Ben jij de Product Analyst die ons platform helpt ontwikkelen naar het volgende level?

Over de positie

Als Product Analyst ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van ons internationaal succesvolle software platform naar het volgende niveau. Je analyseert de behoeften vanuit de klant en zorgt voor een goede vertaalslag richting het development team. Je duikt graag de inhoud is om vragen en wensen helder te krijgen voor het ontwikkelteam. Hiertoe stel je de benodigde requirements op en communiceer je deze richting het development team.
Het is ook jouw verantwoordelijkheid dat nieuwe features degelijk worden getest voordat ze in productie worden genomen. Je bepaalt samen met de CTO de scope van releases prioriteit van de werkzaamheden en bewaak je de voortgang van de ontwikkeling van ons platform. Jij bent pas tevreden als de klant tevreden is!

Over ons platform

Het toetsproces is een complex proces binnen het leren, met uitgebreide workflows vóór, tijdens en na het examen die ingewikkelde gegevensverwerking vergt wat zijn weerslag kent in ons toetsplatform. In onze visie houden we Cirrus tegelijkertijd eenvoudig in het gebruik én enorm krachtig. Dit vergt van jou veel inlevingsvermogen en slimme creativiteit. Daarnaast moet de werking toetsdeskundig en psychometrisch te onderbouwen zijn.

Over Cirrus Assessment

Wij zijn Cirrus Assessment, een softwarebedrijf dat inmiddels 7 jaar bestaat en een succesvol examenplatform heeft ontwikkeld. Cirrus heeft passie voor het onderwijs en de mogelijkheden die de technologie geeft aan mensen en organisatie over de hele wereld. Met een gedreven team ontwikkelen en vermarkten we een innovatief examen platform voor onze klanten. Hierbij hebben we gebruiksgemak, kwaliteit, performance en veiligheid hoog in het vaandel staan.
Onze veeleisende klanten uit zowel het hoger onderwijs (o.a. Radboud, TU/e, U Pretoria) als het bedrijfsleven (o.a. General Electric, Chartered Accountants Ireland) zien wij als uitnodiging om onszelf te blijven vernieuwen.
Cirrus bevindt zich in de positie dat ze een nieuwe fase ingaan waarbij de organisatie verder wordt uitgebouwd. Een unieke kans om deel uit te maken van een succesvolle en innovatie software organisatie op het gebied van examineringstechnologie!
Ons kantoor zit in hartje Utrecht, met zicht op de Dom, op anderhalve kilometer van Utrecht CS.

Wie ben jij?

Op basis van je gedegen kennis van ons platform ben je een stevige gesprekspartner richting het Internationale (Europees) ontwikkelteam. Omdat je een sterke affiniteit hebt met software ontwikkeling hou je ontwikkelingen van ons platform nauwlettend in de gaten en ben je tevens een stevige gesprekspartner richting onze klanten.

  • Heb minimaal HBO+ werk- en denkniveau?
  • Ben je analytisch en weet je snel door te dringen tot de kern?
  • Heb je inlevingsvermogen en affiniteit met UX?
  • Ben jij degene die eigenaarschap neemt en duidelijkheid geeft aan zowel het ontwikkelteam als aan klanten?

Herken je jezelf in bovenstaand profiel? Misschien ben jij dan onze nieuwe collega!

What’s in it for you?

Je wordt onderdeel van ons getalenteerde en internationaal georiënteerde Cirrus Assessment team met een aanzienlijk track record. Je gaat veel kunnen betekenen en veel leren. Als Cirrus zijn we gedreven, helpen elkaar, vieren onze resultaten en houden oog voor het leven buiten Cirrus.
Ben jij enthousiast geworden en wil jij een cruciale rol spelen bij de verdere ontwikkeling van ons platform? Hou jij van vrijheid en durf jij verantwoordelijkheid te nemen?

Reageer dan via [email protected] of bel +31 6 51 49 12 05.

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld. Mocht je als recruiter denken ‘dat geldt vast niet voor mij’: helaas, dit geldt ook voor jou.